Referens - Hemmagym

Katarina Flatland – hemmagym

FotoTanya Wallin

Programledaren och läkarestudenten, Katarina Flatland, har inrett ett träningsrum hemma med utrustning från Technogym. Med smarta lösningar och speglar på väggarna har hon skapat sitt drömgym. 

En lösning för den viktiga vardagsträningen

I tillägg till att vara en profil på norska TV2 har Katarina en egen, populär podcast ”Åpen journal” tillsammans med fästmannen Harald Dobloug. Men det slutar inte där. Katarina är just nu mitt uppe i slutspurten av sina läkarstudier och har dessutom fullt upp med att inspirera andra till träning i vardagen. Genom hela livet har hon varit en löpentusiast, och idag sprider hon träningsglädje och inspiration till sina följare på Instagram.

Katarina älskar att springa och med löpbandet Myrun har hon alltid ett löppass tillgänglig, oavsett om hur vardagen ser ut.

Funderar du på ett eget hemmagym? Ta kontakt med oss för ett förutsättningslöst samtal, vi hjälper dig gärna!  

Tid till träning trots hektiska dagar

Katarina har alltid varit känd för att ha många järn i elden, och i en uppslukande vardag var det viktigt att avsätta en plats till ett hemmagym då hon och hennes man flyttat in i drömhuset. Det har alltid varit viktigt för Katarina med en sund kropp och hälsa, och som barn tränade hon upp till sex dagar i veckan.

Hon har tidigare sagt ”Jag tränar för att det ger mig både energi och en bra självkänsla. Dessutom är jag tävlingsmänniska, jag vill alltid bli bättre!”

Katarina Flatland hemmagym

Katarina Flatland jonglerar programledare-jobbet med podcasting, influencer rollen, läkarstudierna och småbarnslivet. Hemmagymmet säkerhetsställer att hon får den viktiga vardagsträningen gjord.

Följ med in i Katarina Flatlands hemmagym

Den nya rollen som föräldrar är naturligtvis hektisk. Men både Katarina och hennes man ville göra den enkelt för träning att bli en naturlig del av vardagen. Därför var hemmagymmet i källaren en av de första sakerna de såg till att få på plats i det nya huset.

När de skulle inreda hemmagymmet i källaren var det viktig med träningsutrustning som var funktionell och som både Katarina och hennes man kunde träna med. De önskade träningsutrustning som kunde erbjuda båda kondition- och styrketräning.

Technogym Bike är så mycket mer än en träningscykel

Cykeln Technogym Bike är enligt Katarina världens coolaste träningscykel. Förutom att vara en riktigt bra cykel har du dessutom en egen PT på skärmen. Du kan delta på gruppträningsklasser från hela världen och till och med live-klasser från ditt eget hem. Instruktören coachar dig hela tiden och berättar vad du ska göra. Du väljer själv motstånd, och sen är det bara att trampa till takten och följa instruktören. – Katarina Flatland

Technogym är känt som ett av världens bästa märken, och jag tvivlade aldrig på vilket träningsmärke jag ville ha i mitt hemmagym. Teknologin, designen och nu med den nya Technogym appen, de har helt enkelt träningsutrustning som ingen annan kan mäta sig med.  Jag år så glad över att jag kan ha denna träningsutrustning hemma.

Katarina Flatland – programledare, läkarstudent och podcaster.

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Katarina Flatland (@katarinaflatland)

Technogym App motiverar på ett helt nytt sätt

Vissa dagar är man klart mindre motiverad än andra, därför är det helt fantastiskt med de färdiga träningsprogrammen från Technogym.  Med Technogym appen är det väldigt enkelt och motiverande att genomföra sitt träningspass. Jag bara väljer tiden jag önskar att träna, den instruktör jag vill ha, sen är det bara att köra på och genomföra träningspasset utan att behöva tänka på något annat. De färdiga träningsprogrammen från Technogym har också blivit en favorit för min man Harald, han kör mer än gärna ett gruppträningspass live på Technogym Bike. Instruktörerna är ju några av världens mest kända instruktörer från 1Rebel i London, och det kommer nya pass hela tiden så det blir aldrig tråkigt, berättar Katarina.

 

Technogym APP är en träningsapp med skräddarsydda träningspass, och färdiga program baserat på dina egna mål. Ladda ned den till din smartphone idag.

Katarina Flatland om sitt hemmagym

Tillsammans med Qicraft har jag verkligen fått vara med och skapa ett drömrum. Ett helt fantastiskt träningsrum i hemmet, och jag är väldigt stolt över att få vara Technogym ambassadör. Jag har alltid varit passionerad kring träning och speciellt löpning. Och nu i mammarollen är livet mer hektiskt än någonsin, och då är det så skönt att jag alltid har ett träningspass tillgängligt, i mitt eget hem. Jag kan närsomhelst gå ned för trappen och ta ett riktigt skönt löppass på mitt löpband, Myrun för att samla energi.  – Katarina Flatland

katarina flatland hemmagym

Technogym Bench är en klar favorit. Här tränar jag hela kroppen enkelt, tillsammans med Technogym Appen. (Appen är gratis att ladda ned till din telefon).

Katarina Flatland – hemmagym

“Technogym Bench är min absoluta favorit. Det är en smidig träningsbänk som tar lite plats, och all utrustning du behöver ingår. Här finns alla hantlar och motståndsband jag behöver för att kunna träna många olika pass. Jag använder bänken tillsammans med Technogym-appen och då får jag program anpassade efter mina träningsmål. Helt perfekt!”

Katarina Flatland
Programledare och podcaster

Träningsutrustning som Katarina Flatland har valt till sitt hemmagym

Relaterade produkter
MyRun löpband

TechnogymMYRUN - MyRun löpband

Läs mer
Relaterade produkter
Technogym Bike träningscykel

TechnogymTechnogym Bike träningscykel

Läs mer
Relaterade produkter
Technogym Bench träningsstation

TechnogymTechnogym Bench träningsstation

Läs mer
Relaterade produkter
Element+ Inclined Bench

TechnogymElement+ Inclined Bench

Läs mer

Är du på jakt efter träningsutrustning eller vill designa ditt eget hemmagym?

Vi är med dig hela vägen. Från planeringsstadiet där vi ritar upp förslag, så att du som kund på bäst möjliga sätt får se ditt slutresultat. Hela vägen till leverans och installation. Se till exempel ritning av Katarinas träningsrum nedan.

3d ritningar

Vi är med dig hela vägen från idé till färdig installation, genomgång och service om så önskas. 3D ritningar är ett nyttigt verktyg för att hitta den bästa lösningen för dina kvadratmeter. Här ser du ritningar från Katarinas träningsrum.

Önskar du mer information eller hjälp till ditt träningsrum? Kontakta oss genom att fylla i kontaktschemat nedan.